Om Kollegiet

Hvis du har lyst til at fungere som frivillig leder i Rudersdal Kommune, har du mulighed for at flytte ind på lederkollegiet.

Kollegiet har til formål at være et bosted for aktive ungdomsledere i Rudersdal Kommune, primært fra Det Danske Spejderkorps’ grupper i kommunen. Hensigten er at medvirke til at skabe boliger for ledere, der er aktive i Rudersdal Kommune, og herved bidrager til kommunens ungdomsarbejde.

Fællesarealer
Beboerne er fælles om køkken, hyggestue, have, bryggers og cykelskur.

Køkken
Køkkenet er veludrustet med potter, pander, kogeplader, ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine, borde, stole, knive, tallerkner, glas og hvad der i øvrigt skal bruges for at kunne lave og spise mad på alle tider af døgnet.  Hver beboer har egen skabsplads i skabe, fryser og køleskab.

Hyggestuen
Har fjernsyn (med Netflix), sofaer og brændeovn. Der er i øvrigt udstyret med adskillige brætspil og et læsehjørne.

Bryggers
I bryggerset har hver beboer et par hylder til opmagasinering af alt fra rygsække til ringbind, og er i øvrigt fælles om brugen af vaskemaskine og tørretumbler.

Haven
Er omkranset af en løvhæk og har bord og bænke til spisning og læsning i det grønne. Desuden er der en stor grill og græsplænen er egnet til terrænkroket.

Cykelskur
I cykelskuret er der plads til din cykel, og i skuret ved siden af kan du stille de ting væk, du kun bruger meget sjældent.

Transport
Kollegiet er centralt placeret i storkøbenhavn i forhold til studie og arbejde, hvad enten du cykler eller tager offentlig transport.

Med offentlig transport

  • Danmarks Tekniske Universitet (DTU) 10 min. – 15 min.
  • Københavns Universitet (KU) 35 min. – 40 min.
  • Københavns Universitet Amager (KUA) 50 min. – 75 min.
  • Nøreport Station 25 min. – 40 min.

Nærområde
Kollegiet ligger i et meget naturskønt område. Rudeskov ligger op og ned af Gl. Holte. Mølleåen gennemløber Jægersborghegn, der hænger sammen med dyrehaven. Og har man brug for lidt havgus i øregangene er en gåtur langs Øresund kun et kvarter væk på cykel.

Det bliver ikke meget bedre, hvis man engang i mellem skal have et pusterum fra det travle studie- eller arbejdsliv i hovedstadsområdet.

Økonomi
Til gengæld for at yde en indsats som ungdomsleder i Rudersdal Kommune, får man et dejligt kollegieværelse for en lav husleje.

Husleje
Huslejen for et værelse er p.t. kr. 2.250 pr. måned. (2022) inkl. a conto betaling for el og gas (pt 800 kr.), internet og fælles tv-licens. Huslejen betales forud, senest 3. hverdag i måneden

Depositum
Som almindeligt depositum indbetales 6.750 kr. senest 3 måneder efter indflytning, blandt andet til sikkerhed for lejerens forpligtelser ved fraflytning.

Lejemål
Lejemålet med kollegiet løber i 1 år af gangen. Herefter frafalder lejemålet uden opsigelse. Det kan forlænges, men kan sammenlagt ikke udgøre mere end 6 år.

Fremleje
Beboerne kan ikke fremleje deres værelser.